Sommer i hagen

Nå som epleblomstene forsvant, tullipanene og påskeliljene ble avblomstret, synes jeg at jeg måtte pynte opp litt utenfor her jeg og. Ny blomster”kasse”, pyntesykkel og en søt liten potte til å plante stemors blomster i.

Så i hagen blomstrer det, mens i hodet mitt er alt et eneste kaos nå. Jeg var sikker på jeg kom til å bli overlykkelig over at noen manglende papirer endelig har kommet, men i stedet stresser jeg bare over neste fase. Papir rot både her og der, men nå skal jeg klappe igjen for dere vet ikke hva jeg snakker om uansett.. haha.
Jeg har fått tatt sprøyte nr 2 mot pollen, og endelig begynner formen å bli bedre.

Hentet forresten en kjole i dag jeg har siklet på i 2 mnd før jeg bestilte den. Men da jeg pakket den opp ble det mega skuff, hadde bare lyst til å begynne å tralle på “har en gammel tante, som heter..” da jeg så meg i speilet. Nei, den sendes tilbake! 
image

image

image

image

imagewpid-20140528_184955.jpgwpid-20140528_185011.jpg

2 thoughts on “Sommer i hagen

Leave a Reply

Your email address will not be published.