Hatsjooo

Jepp, jeg har klart det igjen. Det jeg trodde var pollen var visst nok en forkjølelse. Noe så skikkelig og. Hvordan jeg i det hele tatt klarte å sove i natt er et mysterium. Det at katta rømte senga, og jeg til slutt fant henne igjen i et skap (jeg aner ikke hvordan hun har klart å komme dit opp engang) i dag tidlig sier vel allikevel sitt om nattens tilstand. Husker bare jeg våknet annethvert minutt av at jeg ikke fikk puste, og nesa som rant.

Det å være ut i sola i går var jo døden, så i dag har jeg for det meste oppholdt meg på benken i skygge av epletreet i hagen. Siden jeg har vært å blitt skjært litt i igjen har jeg vært ute i solen siden i 10 tiden i dag til klokken ble 6, og sammenlagt har jeg sikkert vært èn time i sola, haha. Jaja, bedre enn ingenting. 
image

One thought on “Hatsjooo

Leave a Reply

Your email address will not be published.