Årets første

Hei hei hallo.
For et strålende vær. Dagens værmelding her viste seg heldigvis å være feil, så da kunne grillen dras frem og årets første grilling er gjennomført.
Opprinnelig hadde jeg planlagt å få ordnet opp i alt her jeg har utsatt de siste ukene, men det gikk da rett vest. Ikke nok med det, men vi hadde fått nye treningapparater i dag, trenger jeg å si det var døden? Hjelpes. Kommer til å kjenne dette en hel uke.
Jeg prøvde meg nettopp på å ordne opp på kjøkkenet her, men det endte med at et glass gikk i tusen knas så jeg tror jeg venter med resten til i morgen jeg. Selvsagt måtte det være et av de nye glassene.. Livet uten kontroll på alle lemmer altså.
Mentalist tid, så senga. Dagen er langt på overtid her.

Ps. Ansiktet mitt er mye bedre, fremdeles hovent, men ser bare ut som jeg har en blåveis nå, hah.
image

7 thoughts on “Årets første

Leave a Reply

Your email address will not be published.