Tenåringsvakten

Hei og hopp, jeg har rett og slett ikke rukket innom her siden før helgen.
Jeg sa ja til å være noe vi ikke kan kalle barnevakt siden hun er tenåring.. så la oss kalle det tenåringsvakt, for den ene niesen min denne helgen. Så selv om hun var ute med venner og gjør det tenåringer gjør ble det liksom til at jeg ikke fikk satt i gang med noe her. For som tenåringer flest er jo det å si når man kommer tilbake en vanskelig ting.

På lørdag fikk jeg nok en overnattingsgjest, og Luna holdt en forferdelig bitchfight med den lukte soveromsdøren hele natten at jeg trodde jeg skulle bli gal. Antar dette er en forsmak på hvordan den perioden hvor jeg må flytte ut, mens de pusser opp her, kommer til å bli. En katt som ikke takler forandringer og flytte, aj. Tror jeg kommer til å trenge et rehabiliterings opplegg etter det der.

Så etter hun hadde dratt hjem på søndag var jeg så sliten etter bare noen få timers søvn, at jeg så vidt rakk å sende en mail jeg måtte ha sendt før jeg kræsjet i sengen.
Da jeg våknet var det allerede en melding fra på telefonen om jeg ville ha besøk en natt. Så hun ble altså til i går.

Nå sitter jeg da igjen med en real klesvask etter de, ikke bare sengetøy for hva med hettegenser til kveldene og pysjamas om natten? I tillegg til alt det andre jeg egentlig hadde planer om å gjøre i helgen, før jeg tok på meg ansvaret som gir meg voksen poeng. Og det er helt utrolig hvor sliten man bare kan bli av å ha besøk og å se tvserier og filmer. Jeg er så lei, gi meg en energiboost så jeg rekker over alt her, noen! Men jeg antar jeg ikke har noe annet valg enn å skru opp volumet på Like a drum (Guy Sebastian) å få alle klær inn i skapet. Wish me luck!
image

One thought on “Tenåringsvakten

Leave a Reply

Your email address will not be published.