Gullfisk

Planen om å være supereffektiv i dag gikk visst rett vest. Denne gullfisken glemte nemlig å ta medisin pille nr 2 i går, så 3 i natt kom jeg på den. Opp å spise, for å ta den, og jeg fikk selvsagt ikke sove igjen. Da var det bare 4 timer til alarmen ringte.
Så at det i dag bar rett hjem igjen og til sengs? Yuuup.

Nattbordet ble til slutt skrudd sammen og satt opp, men jeg er altfor daff til å ta noen bilder av det, så det får dere se en annen gang.
Dere kan i stedet se et bilde jeg fant i bursdagen på lørdag, her var jeg 2 år gammel. Hva skjer med de kineser øynene? Haha

image

4 thoughts on “Gullfisk

  1. Tusen takk for fin kommetar på bloggen min! :D
    Uff, sånne dager blir det av og til! Ikkje noko kjekt, men må til! : )
    Utrulig nusselig bilde! <3

Leave a Reply

Your email address will not be published.