Tecifidera

Neida, jeg har ikke glemt bloggen, jeg har bare vært litt opptatt den siste uken.
Onsdag fikk jeg endelig unna et inngrep jeg har gruet meg til de siste månedene. I går var jeg i bursdag til min yngste niese. Og ikke minst.. jeg har endelig fått flyttedato! Det er 3 uker til alt starter her i dag, så pakkingen forgår for fult, det er så mye rart man samler opp altså!

I dag har jeg startet 2 uke, på full dose, med tecifidera. Enn så lenge ser det ut til å gå veldig bra *bank i bordet!*, jeg har hatt et par dager med intens halsbrann, ellers er det for det meste flushingen som kommer. Men den er overlevbar, og jeg antar at jeg nå får en forsmak på hva som venter i overgangsalderen, haha.

wpid-20140825_115147.jpgwpid-20140908_121748.jpg

7 thoughts on “Tecifidera

  1. Høres ut som du har hatt noen fine dager, og så koselig med bursdagselskap for niesen din :-)
    Hehe ja det å flytte er ikke bare-bare. Man finner ut at man har så sinnsykt mye man egentlig ikke trenger :P
    Så bra at pillene funker! Får håpe det fortsetter slik og at du blir bra <3

Leave a Reply

Your email address will not be published.