Hva kan jeg se på?

Nå er det jo faktisk bare litt over to uker igjen før jeg flytter ut.
Og med flere uker uten internett som fungerer ordentlig, og uten tv, så må jeg jo ha noe å se på.

Både film og tv serie tips taes takknemlig imot!

walking

21 thoughts on “Hva kan jeg se på?

 1. Kommer an på hva du liker, men akkurat nå er iallefall jeg helt hekta på body of proof. Ellers så anbefaler jeg devious maids, beauty and the beast og new girl. Litt forskjellige serier, så forhåpentligvis liker du minst 1 av de :)

 2. hvilke serier liker du da?:p jeg har maange serier på lageret holdt jeg på å si, så får bare nevne de jeg syns er verdt å få med seg så får du eventuelt se selv da :p

  breaking bad
  nip/tuck
  one tree hill
  how i met your mother
  game of thrones
  family guy ( kansje lift sånn merkelig humor) men kansje den faller i smak :p
  også skal vist deveus mades være bra? nå er jeg litt usikker på hvordan det skrives, men noe i den duren! :p
  jaa.. hva mer da..
  sex and the city
  frustrerte fruer
  the knick, ( ganske ny serie) handler om eksperimenter ført av ikke utdannet leger! Haha, aner ikke hvordan jeg skal forklare.. De bruker hvert fall de personen som er mest syke da og forteller til familiene at de skal redde personen. Men egentlig så bruker de bare personene til å bli bedre leger! tror det er bare kommet 2 eller 3 episoder med den serien. Den kan du foresten finne på HBO siden det er demmes serie.
  revenge
  sleepy hollow
  hannibal
  the misstris! :p (dårlig i engelsk!);p Ja det var de jeg kom på i farten! :p

 3. Black Sails er ganske bra, men neste sesong kommer ikke før i januar/februar, så om du blir hekta blir det lang ventetid. Videre synes jeg Awkward og Faking It er ganske bra :-) Og om du ikke har sett About Time (film), så gjør det nå, den er kjempefin!

Leave a Reply

Your email address will not be published.