Susehue

Jeg må bare fortelle dere hva jeg gjorde på fredag, herregud.. Dette beskriver virkelig hvor mye hjernen min skrur seg av for tiden.
Det siste året har jeg hatt en tendens til å glemme å holde på nøklene om jeg har de i hendene, og jeg har faktisk mistet de. Men da har M plukket de opp uten at jeg har sett det, og hatt det svært moro på min bekostning.. Men på fredag skjedde det altså..

Jeg forsov meg og hadde 2 min på å komme meg ut døren, rakk ikke finne veske, hadde ikke lommer, mistet bussen og måtte gå ned.
Jeg fikk nemlig ny stasjonær pc, så det var det vi skulle ned å kjøpe. Vi fant en stasjonær, la inn bestilling og gikk videre inn i butikken.
Jeg har nemlig fått helt fnatt av den lille tvn min det siste året, særlig etter oppussingen og jeg byttet ut tv benken, så jeg ville ha en ny en. Jeg fant en tv, kjøpte den, dro videre på posten, apoteket, og en liten shopperunde.

To stopp før jeg skulle av bussen på vei hjem skulle jeg finne nøklene, nope. De var ikke der jeg trodde. Heldigvis har mamma også en nøkkel til leiligheten, så jeg kom meg inn. Vrengte alle poser, og jeg fant ingen nøkkel.

Så hvor hadde jeg lagt igjen den da tro?! Jeg som kan finne på å bare legge den fra meg hvor som helst for tiden, dette er ganske skummel følelse for meg, for jeg har absolutt tvangstanker som gjør at jeg ikke mister noe, uansett hva.

Jeg hadde en liten mistanke om at jeg hadde lagt de ifra meg da jeg så på tv’er. Så det var jo bare å dra ned igjen å starte etterlysningsrunden.
Fant selgeren tvn ble kjøpt av, men han hadde ikke sett noen nøkler, ingen lå i bua, og ingen hadde heller levert inn noen i kassa. Great.. Bare å fortsette jakten i alle andre butikker jeg har vært på..
Ute av døren og på samme vei jeg hadde ruslet mot postkontoret hører vi noen kommer løpende etter oss, “Er det de her??”. Der stod selgeren med nøkkelknippet mitt i hånda, en mann hadde levert det inn 2 minutter etter vi hadde spurt etter de. Snakk om flaks!

Så, nå.. er virkelig lesson learned. Heretter er det veskepåbud når jeg forlater huset, om jeg ikke har jakke med lommer!
wpid-1420194071735.jpg

9 thoughts on “Susehue

  1. Det er noe det der med at.. man kan godt miste noen ting en gang i blant.. men nøkler.. det er nesten det skumleste man kan miste! jeg er også veldig flink til å miste, og ikke minst rote bort nøklene mine.. er det noe jeg roter bort så er det KUN nøkler, og det har jeg aldri skjønt hvorfor! :p Husker jeg mistet jobb nøkkelen min en gang.. herregud det var.. jeg var klar til å bli sparket på hua å ræva ut.. jeg hadde mistet de på veien til solstudioet med en vennine, jeg hørte at det var noe som datt og hørtes ut som metall, men tenkte ikke noe over det. Når vi kom hjem så forstod jeg at det helt sikkert var nøklene som datt.. på den tiden var det vinter og det var mørkt. Det eneste var å gjøre å ta lommelykten og dra ned til solstudiet igjen.. der hvor jeg trudde de datt klarte jeg å finne de. Verste jeg har vært med på! Haha! :D det var veldig bra at du fikk tilbake de nøklene dine, og flaks for en god mann som faktisk leverte de inn og ikke bare tok de med seg!

    • Å, herregud. Det hørtes forferdelig ut! Dette var i det minste mine nøkler, dog til to forskjellige hus.. Tror jeg hadde fått panikk da! Godt du fant de igjen :D

Leave a Reply

Your email address will not be published.