Høydose

Dette er vel kanskje ikke et så fryktelig interessant tips for dere friske lesere, men for oss MS syke er det av nyere forskning vist at et høyt D vitamin nivå kan bremse utviklingen av sykdommen.
Her i Norge får man dessverre bare kjøpt dette i små doser, det er svindyrt og gir liten virkning.
Sommeren 2013 var jeg så mye ute i solen som jeg kunne, tok solarium flere runder i uken, og spiste disse vanlige apotek d vitaminene. Allikevel lå jeg faktisk på krisemangel, for et friskt menneske. Vi med MS anbefales å ha et manger ganger så høyt nivå av D vitamin som resten av dere.

Så kom jeg over et tips fra en MS gruppe, om bigvits. Jeg bestilte, og jeg kan fortelle dere at jeg iløpet av bare noen mnd økte vitamin nivået mitt fra 38 – 108!
Dette er absolutt ikke noe som anbefales om man ikke har behov for det, da d vitamin er fettløselig og ikke vannløselig. Man kan rett og slett overdosere d vitamin, så her er det viktig å følge opp med blodprøve målinger.
Til dere som har bruk for dette, funker disse virkelig fantastisk! 
wpid-20140906_134335.jpg
wpid-20140906_134343.jpgDirekte link 

3 thoughts on “Høydose

  1. Jeg leste om det jeg også, så jeg fikk legene mine til å ta blodprøve for å sjekke om hvordan jeg ligger med D-vitamin, men fikk aldri noe svar… Får vell bare purre på hva nivå jeg ligger på, for jeg vet jeg blir mye bedre i sol og varme enn ellers…

Leave a Reply

Your email address will not be published.