Ferdig for denne gang

Jeg har sliti skikkelig med kramper/ilinger fra korsryggen og ned til rumpa, siden det første atakket denne gangen, på øynene. Det har ikke gitt seg. På tirsdag våknet jeg i så kramper, at jeg er sikker på at hele meg ristet. Da var det bare å ta en tlf ned til sykehuset, og si hjelp! Det hjelper jo lite at atakkene nå går over av seg selv, når det ligger et nytt og lurer rett bak. 3 gang, på 2 mnd nå. Så onsdag startet nok en kortisonkur.

I dag var jeg nødt til å møte opp på sykehuset allerede kl.8. For teknisk sett er jeg jo innlagt. Planen var å få tatt en  skallescanning (MR) i dag, men neida. De er opptatt, så nå har jeg fått time neste uke. Kunne de ikke visst det i går!! Jaja,fortere ferdig med kortisonkuren i allefall, siste dag i dag. Sitter med den i hånda atm.

Beklager for skrivefeil her om det er det, men i natt har jeg sovet i 5 timer, og det er den meste søvnen jeg har fått på 6 dager nå..

Hva skjuler seg under her tro?

En rosa veneflon! Ikke en kjedelig blå en, men en rooosa. Små gleder i hverdagen trengs. Veneflonen denne gangen har vært en sann fornøyelse. For nå ble den satt i på anestien. Siden jeg har så vrange blodårer har jeg pleid å få den inni albuebøyen, og det er ikke mye digg å gå med i  3 dager!


Dusjhansken min, er ikke bare bare å dusje med noe slikt i hånda!

Sykebarn får happy meal fra mc’ern. Noe jeg fortjener, da det eneste jeg har smakt om dagen er metall smaken jeg får i munnen.

Medisinen i farta!

Bikkja mi (kortisonen).

Nå gleder jeg meg fryktelig til å bli ferdig, jeg ser ut som en oppblåst ballong etter all denne gifta, og hendene mine er fulle av utslett.
Teller snart ned minutter her!

6 thoughts on “Ferdig for denne gang

 1. Lilli: jaa det skal jeg :) Jeg fikk bare 1500kr i feriepenger denne mnd..så de få skattepengene jeg fikk må jeg nok bruke på rekningene denne mnd! Og til og med daaa er jeg blaakk!! så ingen penger å spare i denne gården! Ser allerede frem til neste år..DA skal jeg ha mye penger å spare daa :D

  masse masse good bedring :D Håper du har folk rundt deg som passer på deg og kjøper masse masse happy meal til deg ;)

 2. Heia søta :).
  UFFA, Nå har jeg skikkelig dårlig samvittighet for at jeg ikke har vært innom å sett før nå, hvordan det går med deg :/.
  Du er blitt bedre eller ?. En dame fortalte meg at det var smart å legge bena høyt, har du prøvd det når du blir sliten ?
  Og så snakket hun om en sjokolade, dattern hennes har ME, å hun spiste 3 sånne små sjokolader om dagen, å med de sjokoladene sammen med å legge bena høyt, er hun nå snart frisk. Jeg skal finne ut hva de heter :).

  Jeg skal btw, til legen å sjekkes for ME selv.. jeg kan iikke fatte hva det er for noe galt med meg, å alt jeg faller tilbake på er ME.

  Grattis med supre sko :D. Hadde jeg ikke vær så høy, hadde jeg også kjøpt meg sånne fininger :D.
  Og grattis med fine ting til hjemmet, og vesken å alt sammen :D. Fine greier <3

  Masse god bedring, med kropp og sjel <3

Leave a Reply

Your email address will not be published.