For 1 år siden i dag..

.. møtte jeg verdens mest fantastiske mann for første gang!

Etter å ha snakket sammen noen uker ble det avtalt kino, Horrible bosses 2, og siden har det bare ballet på seg. I dag sitter vi her å planlegger huskjøp, så med andre ord var det full klaff. Hjelpes som tiden har flydd, allikevel føles dette året så langt.

Nå er mannen sendt på kino med kompiser på Star Wars, jeg klarer meg nemlig helt fint uten.. kremt. Akkurat nå foretrekker jeg faktisk sofaen i joggingsen, og håret i en dott med hjemme alene 2 surrende i bakgrunnen.

Det har vært så mange familiemiddager nå at jeg er ikke sikker på om jeg vil se et menneske til før neste år!
Stakkars mannen som har måttet finne seg i først en syk meg, så den meg som kommer frem når hun er dritt lei mennesker og planer hver dag. “jeg ser ut som en ribberull, vi må bli hjemme!” “jeg har ikke klær å ha å på meg!” “om vi kommer for seint skal du bare drite i, de skal være glad vi kommer i det hele tatt!” hyles det, mens det eneste jeg har ønsket er å dra av meg de irriterende klærne, hoppe i pysjen, sette håret i en dott og å slippe de 10 kg med sparkel i ansiktet for å ikke vise hvor sliten man er. Håper noen andre enn meg kjenner seg igjen her, haha.

Men, nå er det bare å ta seg sammen, i år blir det familie nyttårsaften. Mon tro om den boikotte nyttårsaften vanen min ikke er kommet for å bli altså. wp-1451424369571.jpeg

3 thoughts on “For 1 år siden i dag..

  1. Gratulerer så mye med ettårs dagen deres, så koselig :D
    Kjenner meg selv igjen i dette med at det har vært mye familiemiddager osv ja, å at det er godt å være hjemme også.
    Har vært til min mor, til min far, til familien til kjæresten min siden 22 desember, å nattet over til min far fra 23-27 åsså dro vi hjem og igår dro jeg,kjæresten, lillesøstra mi og typen hennes til sverige, idag var vi til moren til kjæresten min og imorgen skal vi til min far og natte over til første eller andre januar, kjenner jeg ser frem til å slappe av litt hjemme igjen på nyåret, haha.. Likevel er det også koselig med slik familietid selvom det blir mye reising hit og dit :p Ha en god kveld :D

    • Haha uff, kjente jeg ble litt sliten på dine vegne bare av å lese dette.
      Sier alltid at jeg trenger en ferie etter juleferien her, har bare hatt en dags pause i julen! Men det er jo koselig som du sier :) Ha en fin slutt på ferien og nyttårsfeiring! :)

Leave a Reply

Your email address will not be published.