Forsinket julestemning

Se der ja, jula er over og snøen laver ned.
For en fantastisk ting å våkne opp til i dag, iiik. Så siden jeg stod opp har jeg sittet ved spisestuebordet for å ha full oversikt over hva som skjer utenfor de store vinduene våre, noe så koselig med snø! Jeg burde vel heller være litt bekymret, for denne jenta fant nemlig ski og staver under juletreet sitt i år, men shit, det får gå. Haha ;)

Hva passer ikke bedra da enn å dele enda mer juleinnlegg? Hehehe. I år hadde vi faktisk ikke mindre enn 10 adventskalendere i hus, og det må jo sies å være ganske så cray cray.. Så for å ta oss sammen til neste jul, har vi allerede funnet hva vi vil gjøre i stedet, for haaaallooo. 2 mennesker og 1 katt trenger ikke 10! kalendere.
Den ene kalenderen ble faktisk sydd i år, 24 poser med rødt bånd, strisekker med røde hjerter, og tall, såååå fine!
Selv om M kom på besøk, og vi har vært på middag hos svigers, er faktisk alle klærne inni skuffer og skap, og de to søylene vi har hatt i stuen rivd alt, yeeessss. I helgen skal gulvet tettes igjen, og så er man klar for neste prosjekt, rive sentralfyringsanlegget! 

6 thoughts on “Forsinket julestemning

  1. oi, det var mange julekaledere! Jeg hadde kjøpt to stykker i år, 1 falxloddkalender og 1 sjokoladekalender – den med sjokolade er jeg ikke ferdig å åpne enda, tror jeg er kommen til luke 17. Ble pluttselig så fryyyktelig lei av sjokolade… hehe, ha en fortsatt fin lørdagskveld! :-D

    • Haha, ja. Det ligger fremdeles en del her etter godterikalenderne for å si det sånn, så neste jul tar vi det nok roligere på kalender fronten! ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published.