Like a zombie

Beklager for bloggingen den siste mnd, for 99% av innleggene som har blitt lagt ut her, har vært forhåndslagret. Så må jeg bare si, jeg har bloggverdens mest fantastiske lesere!

I tillegg til all kortisonen som har fått meg til å se ut som en knall rød ballong, har jeg klart å dra på meg en fryktelig forkjølelse, og pollen er ikke helt snill den heller.
Det jeg trodde skulle bli en kort dag på sykehuset, endte opp med å bli en fryktelig lang en. Ikke bare hadde de fremskyndet MR timen min, så jeg rakk jo knapt frem.. Men lite visste jeg at jeg snart skulle bli stukket 5 ganger til, j*vla venefloner! Med så god ventetid, og ingen pc fikk jeg i allefall en unnskyldning for å løpe i kiosken og kjøpe dyre blader, hihi.
Nå skal vi forresten diskutere om jeg skal gå over på Avonex, om jeg ikke har utviklet antistoffer.
Til slutt måtte jeg også vente på samtale med lege. Og vet dere hva?!
Det har bare kommet èn ny flekk (ryggmargen), på ett og ett halvt år! Det kunne jo knapt blitt bedre resultater enn det!
E D I T: Det vil si at sykdommen ikke har utviklet seg, hurra!

9 thoughts on “Like a zombie

  1. Kanonbra nyheter da :) !!! Håper det går bedre med deg med pollen og forkjølelsen også :) Eg smører Camphoratum (apotek) over nasen og tinningene (!) når eg legger meg. Det hjelper utrolig på å åpne opp tett nese ;P

  2. Åhh, så bra den ikke er blitt værre!! Skikkelig glad for deg nå, altså! :D Men kan du forklare mer om “flekkene”? Har ikke hørt så mye om det før.. :)

  3. Ja, merker det selv, er fra en liten øy, og der sier alle hei til hverandre +her jeg bor nå og, nemlig bondelandet, lol :p
    Men huff, den sykdommen høres ille ut *klemme* De har jo funnet abnormaliteter i hjernestamme/hjernen hos ME-syke og, men jeg har troa på at de finnere ut noe bra behandling etterhvert :)

Leave a Reply

Your email address will not be published.