Calendar girl

En serie jeg ble helt hektet på i høst er calendar girl. Jeg slukte bok etter bok, helt til siste, der ble det litt for trått for meg. Men måtte jo vite slutten av serien. Om den er verdt all hypen? Ååå ja! Glem fifty shades, det her er greia.

“Mia Saunders trenger penger. Mye penger. Hun har ett år på seg til å betale farens spillegjeld til gangsteren som har banket opp faren hennes og fremdeles truer ham på livet. For å være nøyaktig trenger hun én million dollar. Oppdraget er enkelt. Hun skal jobbe som eksklusiv eskortepike i tolv måneder, og betale ned på gjelden underveis. Hver klient leier henne for en måned av gangen. Jobben går ut på å være selskapsdame – sex skal kun skje frivillig og er ikke en del av kontrakten. Å tilbringe en måned med en rik kjekkas hun ikke trenger å ha sex med hvis hun ikke har lyst? Høres ut som lettjente penger. Mia har aldri vært typen som gir opp, og denne utfordringen tar hun på strak arm. Planen er å ta jobben, stenge alle følelser ute, tjene pengene og så vende tilbake til sitt gamle liv. Men ting går ikke helt som planlagt … ”
Psst, hvem er klar for Harry Hole i morgen?!

6 thoughts on “Calendar girl

  1. De der har jeg hørt så sinnsykt mye om! Tror det er på tide at jeg kommer i gang å kjøper en :D Hvilken rekkefølge er det på bøkene? Må finne det ut sånn at jeg får startet med den første! Ingenting slår en god bok, hihi.

    • Rekkefølgen er som de ligger på bildet, forført, begjært, besatt, elsket. Hver bok innehar 3 mnd, som gjør de lett å vite rekkefølgen på de ;)
      Jeg er så enig, gode bøker er magiske :D

Leave a Reply

Your email address will not be published.