Namco funscape & Moonshine Raceway

Siste kvelden i London tok vi turen til Westminister. Nok en gang hadde vi planer om å ta London Eye, uten at det ble noe av. Denne gangen var det nemlig fullt! Forrige gang var det jo stengt, så innser at dette bare ikke er vår greie.. haha. Så som i fjor gikk vi inn på Namco Funscape igjen, denne arcaden er bare superfestlig, skulle ønske vi hadde sånne her i Norge.

Under planleggingen av turen hadde mannen i huset funnet noe bilbane med radiostyrte biler, som han ville teste, så vi tok turen dit rett etter. Moonshine Raceway ligger en liten tur utenfor sentrum (20-30 min), men er absolutt verdt turen. Dette spillerommet ligger inne i en bar, the four thives, så husk ID (21) om dere tar turen. Dette er ikke et typisk turist sted, så pluss for det!
Kan tro det ble jubel da mannen tok første plassen, kanskje ikke like mye for den bursdagsgjengen vi havnet sammen med på denne runden, haha. Jeg tok forresten 5 plass, ikke så verst det heller syns jeg ;)
…..

4 thoughts on “Namco funscape & Moonshine Raceway

Leave a Reply

Your email address will not be published.