London

Hei og hopp, fra hula for forkjølelse.
Her er vi begge syke nå, og jeg hører nye lyder for hver gang jeg svelger, haha. Takk gud for at det ikke ble noen feiring i dag, det hadde ikke gått. Så får man heller gjøre ekstra ekstra stas på det neste helg.
Siden jeg har vært så vanvittig dårlig til å dele innlegg fra tidligere ferieturer skal jeg sannelig ta igjen for det nå. Jeg har sikkert 10 innlegg på lager fra kun Harry Potter studios (no joke).
Så la oss bare starte nå, for her kommer litt bilder fra London. Skal man fra den ene enden av oxford street til den andre anbefaler jeg virkelig alle å gå bakgatene. Her finnes det en haug av spisesteder og mye roligere forhold, oxford street kan vel få det til å klikke for alle og enhver.. Vi var innom både chipotles og Hummingbird bakery, mmm. Anbefales!

5 thoughts on “London

Leave a Reply

Your email address will not be published.