Når alt skjærer seg, spis pannekaker

Hei og hopp. Jeg startet dagen med pannekaker med honning i dag.
Synes det var fortjent etter en tlf runde som ikke gikk heeelt etter planen. Gud som jeg hater ny by, nye legekontor og fysio. Bare kaos vettu!
Det er så deilig at ting endelig har roet seg ned her. MS spøkelset er ikke helt blidt om dagen, og det merkes.
Vaskerommet er ferdig malt, alle avtaler er ferdig, og den følelsen av å kunne stå opp til en dag UTEN planer er helt utrolig. Dagene går plutselig så mye tregere, denne sommeren har det jo føltes som annenhver dag er fredag, haha.
Jeg har planer om å male gangen utenfor vaskerommet og, men det får bli en annen gang, for her er det ferie fra malingen. Vi ble ikke 100% ferdig ute heller, så det blir til våren. Denne høsten kom jo så fort at vi rakk rett og slett bare ikke over. Men, det er greit å ha noen andre prosjekter enn kun bryllup neste år og, for det ville jo blitt for kjedelig med bare en ting på timeplanen, kremt.. Neida, sol er noe som trengs neste år, så det går nok bra.
Nå ser jeg at jeg bør runde av her, for nå bare “rambler” jeg, tilbake til tv serie tid, ahh høst, du har vært savnet, *hjerteøyneemoji*

8 thoughts on “Når alt skjærer seg, spis pannekaker

  1. Godt med ferie fra litt maling da :) sånn har sommeren vært hos meg også. haha, annen hver fredag hver dag! har det sånn fortsatt egentlig siden jeg ikke jobber på grunn av rygg plager. Lykke til med planen om å male utenfor vaskerommet :) er greit å få gjort unna alt før bryllup neste år ja! Hvilken tv serier/serie ser du på?

    • Godt sommer’n er over og en kan få fri og, si ;)
      Jeg ser masterchef for øyeblikket, eller.. venter på nye episoder. Så mens jeg venter ser jeg siste sesong av Americas Got Talent :)

Leave a Reply

Your email address will not be published.