Ringene

Det å finne gifteringene synes jeg var en fryktelig vanskelig prosess. Jeg ønsket ikke den klassiske gifteringen, blank enkel uten detaljer, og har hele tiden vært sikker på at den måtte ha diamanter av et slag. Opprinnelig så jeg (vi) på ringer med en enkel diamant, men jeg hadde alt en slik type i forlovelsesring, og begynte å bli riiiimelig lei av at den satt fast både her og der. I tillegg ønsket jeg jo at den så ut som en giftering, og ikke en hvilkensomhelst ring.
Jeg har alltid slitt veldig med å i det hele tatt bruke ringer, og forlovelsesringen har til tider vært a pain in the ass, så jeg skjønte jo at det var smart å velge en tykkere ring, da allianseringen min absolutt ikke har føltes på samme måte. Jeg var solgt da jeg kom over denne ringen. Den er tykk (bred), så den irriterer ikke fingeren på samme måte, og den har en buet innside, så den sitter vanvittig behagelig på! Nå har jeg jo alt brukt den i 3 uker, og er utrolig fornøyd! Kan vel være greit, for jeg tror mannen i heimen hadde hengt meg opp ned om ikke, til den prisen den kostet, ehehe…
Han valgte en tynnere (smalere) ring enn meg, som heller hadde en buet utside, og rett innside. Så et likt ringpar ble det altså ikke, men samma det vel?! Er ikke ringene som teller ;)
Ps, dere klarer kanskje lese teksten? L + T = Stuck 08.09.18. Ikke no kliss her i gården, sjø! 

5 thoughts on “Ringene

Leave a Reply

Your email address will not be published.