Thanksgiving dinner

I år hadde vi veldig lyst til å feire Thanksgiving for første gang. Mannen skal tilbringe julen med oss i år, så da ble det en liten fering med svigers på thanksgiving, middag og stor ståhei.
Jeg skjønner hvorfor dette er en nærmest like stor ting som julaften, for gosh så mye mat, så mange retter og så lang tid det tar. Vi snakket faktisk om det på morgenen, at dette var skikkelig julefølelse.
Du hadde en haug med mat å lage, tidlig opp for å sette kalkunen i ovnen, og for å forberede alle de andre tusen smårettene.
Jeg brukte gresskar, som vi fikk tak i på asia butikkene, som bordpynt, og fulgte anbefalingen om å lage gresskar suppe ut av innmaten. Det ble slett ikke verst. Gresskar rundstykker, bacon og løk rolls, bacon og mais gryte, glaserte gulrøtter (gulrøtter vil aldri bli det samme igjen, YUM!), tranebær gravy, potemos og søtpotetmos, før vi avsluttet med en eplepai. Haaallooo matfest!

Leave a Reply

Your email address will not be published.